Hlavní obsah

Rossiho stále trápí zraněné rameno

Fenomenální závodník Valentino Rossi před dvěma týdny jen tak tak unikl vážnějšímu zranění při karambolu na motokrosové motorce a před Velkou cenu Španělska přiznal, že stále cítí bolest v pravém rameni. „Až tréninky ukáží, jak na tom doopravdy jsem,“ prohlásil před pátečním startem kvalifikačních bojů jednatřicetiletý Ital.

Foto: www.motogp.com

Valentino Rossi se v Jerezu vyrovnává s následky bolestivého poranění ramene.

Článek

Lékaři po nehodě devítinásobného mistra světa sice neodhalili vážnější zranění, Rossi ale stále není fit. „Zatím ještě stoprocentně v pořádku nejsem. Stále cítím v rameni bolest a bylo určitě velké štěstí, že byl odložen závod v Japonsku. Bůhví, jak by to před týdnem v Motegi vypadalo,“ řekl Rossi novinářům před startem kvalifikačních bojů.

Právě první jízdy v Jerezu naznačí, v jakém stavu vlastně Rossiho rameno je. „Sice jsem během toho týdne navíc v rekonvalescenci hodně pokročil, stále ale cítím bolest. Je to zvláštní. Při některých pohybech to je zcela v pořádku, při jiných naopak cítím opravdu silnou bolest. V paži je síla, ale až ostřejší jízda ukáže, jak to půjde,“ dodal vítěz 104 Velkých cen.

Reklama