Hlavní obsah

VIDEO: Motokrosař skočil v Londýně rovnou mezi diváky

LONDÝN

Kulisy londýnské elektrárny Battersea Power Station spoluvytvářely atmosféru víkendového setkání letců na motokrosových strojích, přesněji řečeno páté zastávce seriálu Red Bull X-Fighters World Tour 2010. Před 30 tisíci diváky většinou na mokré trati a často v dešti byli jezdci nebývale opatrní. Přece jenom několik nehezkých pádů v letošním roce jezdce poněkud umravnilo. Zvítězil Novozélenďan Levi Sherwood před Natem Adamsem (USA) a Španělem Dany Torresem.

Foto: archiv, Sport.cz

André Villa, Norsko, fmx

Článek

Vedoucí jezdec světové tour Nor André Villa se musel spokojit až s devátým místem. Nicméně předvedl kousek, při němž se všem přítomným zastavil dech. Naštěstí po několika vteřinách se divákům i pořadatelům vrátila krev do tváří - André totiž při nájezdu jednom skoku podklouzl na mokrém nájezdu a ten ho katapultoval přímo do diváků.  Později potvrdil, že šlo zpola kontrolovaný pád, nemohl nechat svoji yamahu a sebe padnout přímo na hlavy fanoušků...

V celkovém pořadí se  Nate Adams získal 305 bodů a dotáhl se na  Villu (310), také Levi Sherwood (290) je již vedoucímu jezdci v patách.. "Zkusím do toho dát absolutně všechno při  poslední rundě, a  pokusím se Villu z prvního místa sundat,“ bojovně se rozloučil s Londýnem Sherwood.

Finále Red Bull X-Fighters World Tour 2010 se uskuteční 2. října na Stadio Flaminio v Římě.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články