Hlavní obsah

Hvězdy FMX se předvedou v Praze

PRAHA

Divoký, nespoutaný, pohotový, nabitý energií, muzikou, adrenalinem a skvělými triky ve vzduchu na motorce. Takový bude ve středu 3. srpna další Horsefeathers FMX Jam, už s pořadovým číslem šest. Do Freestyle Parku v pražských Modřanech opět přijede světová špička, v níž nechybí Remi Bizouard, Alastayer Sayer, Nick Franklin, Fredrik Johansson nebo úřadující mistr světa Libor Podmol. Vstupné je přitom zdarma.

Horsefeathers FMX Jam v pražských Modřanech

Článek

„Neskutečně se na celou akci těším, stejně jako ostatní kluci. Každý víkend lítám v jiném koutu světa, ale HF FMX Jam je pro mě srdeční záležitost,“ prohlásil hlavní organizátor akce, jezdec Martin Koreň. „Opět si nejdříve zablbneme ve volném terénu a pak to rozbalíme v Modřanech, kde hlavním oceněním bude Snickers Nutcase best trick, o němž rozhodnou sami jezdci,“ doplnil.

Horsefeathers FMX Jam v pražských Modřanech

K pohodové atmosféře celého FMX festivalu přispějí i Monster DJs, neformální živá kapela. Fanoušci mají navíc jedinečnou šanci osobně se potkat se všemi hvězdami, které budou hned po závodu k dispozici v rámci autogramiády. Třešničkou na dortu bude živý koncert kapely, jejíž jméno pořadatelé tají, chtějí tak diváky překvapit. Jisté je, že koncert začne ve 20 hodin. Hvězdnou noc pak uzavře after party v podpalubí sedmdesátimetrové lodi v čele s DJ´s Robotem a Jorgosem.

Seznam jezdců
Martin Koreň, Libor Podmol, Zdeněk Fusek, Ondřej Záruba, Radek Bílek, Franta Máca, Aleš Liemann, Busty Wolter, Martin Schenk, Massimo Bianconcinni, Gilles Dejong, Jimmy Verburgh, Nick Franklin, Ryan Logan.
Hlavní body programu
Úterý 2. srpna
Všichni jezdci se zúčastní Phoenix - Zeppelin Freeride session, celý den budou jezdit ve volném terénu, užívat si hliněných odrazů a hledat nové stopy a nepokořené skoky. Ve freeridu se jezdci hodnotí navzájem, každý z nich má jeden hlas, jezdec s největším počtem hlasů vyhrává.
Středa 3. srpna
Divákům se ukáže 16 jezdců světové špičky. FMX Jam bude rozdělen na tři fáze. Hlavním oceněním je soutěž o nejlepší trik Snickers Nutcase Best Trick, v níž se jezdci hodnotí navzájem, ale při volbě vítěze se započítává také potlesk nebo ohlas diváků. Po akci následuje tradiční autogramiáda s jezdci.
Na FMX Jamu si budete moc dobře a levně nakoupit. Na místě bude letní výprodej firmy Horsefeathers, nová kolekce týmu FMX4Ever nebo stánek na brýle od Electric. Můžete soutěžit v Nutcase zóně, surfovat v internetové kavárně Seznam.cz nebo se občerstvit u stánků.
Sledujte pravidelný update na www.fmxjam.cz nebo na www.facebook.com/fmxjam.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články