Hlavní obsah

Na výstavě Rychlá kola lze získat i podpis Špotákové

Autogramiáda dvojnásobné olympijské vítězky v hodu oštěpem Barbory Špotákové může fanouškům motorismu zpestřit víkendovou návštěvu výstaviště v Lysé nad Labem, kde od 9. do 11. listopadu proběhne již čtrnáctý ročník specializované výstavy Rychlá kola.

Plochodrážník Josef Franc.

Článek

Slavná atletka se bude podepisovat v neděli 11. listopadu v 11 h, brány výstavy jsou ale otevřené denně od 9 do 17 hodin a v expozici budou vidění závodní automobily a motocykly mnoha českých reprezentantů.

Na okruzích závodící Petr Fulín dal třeba k dispozici své BMW. Ctitelé italského stylu zase ocení kvality Lamborghini Gallardo GT3, které bude v Lysé k vidění vůbec poprvé. Své vozy, s nimiž závodí do vrch, představí Lukáš Vojáček, Martin Jerman a také nestor této disciplíny Otakar Krámský, který přiveze i monopost někdejší formule 3000. Do stále trochu exotického světa trucktrialu zavede návštěvníky Avia Bohumíra Čápa.

Motocyklové sekci bude dominovat stroj Ducati Karla Abrahama, svůj stroj vystaví plochodrážník Josef Franc (na snímku), který letos získal medaili z MS na dlouhé ploché dráze. Zastoupeny budou i motokros, enduro či supermoto a další odvětví.

Reklama