Hlavní obsah

Abraham při autonehodě poničil luxusní porsche. Narazil do auta s přívěsem naloženým kládami

Motocyklový jezdec Karel Abraham měl ve čtvrtek u brněnského Masarykova okruhu autonehodu. S vozem Porsche narazil do volkswagenu s přívěsem naloženým kládami a luxusní automobil výrazně poničil. Podle policie činí škoda na vozidlech dva milióny korun. Nehoda se obešla bez zranění.

Foto: TV Nova

Karel Abraham zničil své porsche.

Článek

Podle policie se havárie stala ve chvíli, kdy řidič volkswagenu s tažným vozíkem vyjížděl v lese na silnici. "Řidič porsche je v tom nevinně. Dechová zkouška ani u jednoho z účastníků nehody neprokázala požití alkoholu," řekla ČTK krajská policejní mluvčí Petra Vedrová.

"Vyjel jsem se zatáčky, on stál přímo přede mnou. Trochu jsem zabrzdil, ale bohužel s tím nešlo nic moc dělat," řekl Abraham televizi Nova, která o nehodě informovala. "Bylo velké štěstí, že jsem ho vzal mezi auto a vozík, nebo zezadu do auta. Kdyby to bylo o půl metr jinam a bylo to na střed toho auta, tak by to bylo pro oba výrazně horší," prohlásil účastník mistrovství světa MotoGP, který musel kvůli zranění ramene předčasně ukončit sezónu. Začátkem října ho čeká operace.

Reklama