Hlavní obsah

Jedna z Mosleyho prostitutek je prý manželkou agenta MI5

LONDÝN

Sexuální skandál kolem prezidenta Mezinárodní automobilové federace FIA Maxe Mosleyho se začíná zamotávat. Jednou z pětice prostitutek, se kterou si sedmašedesátiletý Mosley v nacistickém duchu užíval, je podle britských médií manželkou agenta špionážní služby MI5.

Foto: internet

Šéf FIA Max Mosley

Článek

Deníky Daily Telegraph a Sunday Times napsaly, že důstojník ve stínu odhalení zapletení své ženy do skandálu minulý měsíc rezignoval. Podle Telegraphu měl agent na starost sledování ruských špionů, mafiánských šéfů, obchodníků s drogami a lidí podezřelých ze spolupráce s teroristy.

Informace o údajném spojení skandálu šéfa FIA a MI5 přišly krátce poté, co Mosley prohlásil, že za celou záležitostí stojí "skupina, která se na podobný druh práce specializuje". Agentura Reuters však citovala nejmenovaný zdroj z britských bezpečnostních složek, podle nějž MI5 s natočením a následným zveřejněním Mosleyho orgií nemá nic společného.

Skandál kolem Mosleyho vypuknul v březnu, kdy bulvární list News of the World zveřejnil fotografie, na nichž se Mosley v londýnském bytě oddává sadomasochistickým hrátkám se ženami oblečenými jako dozorci z koncentračních táborů. Na internetových stránkách deníku byla zveřejněna videonahrávka schůzky.

Mosley, jehož otec Oswald byl zakladatelem fašistické strany v Británii, odmítl jakékoliv spojení svých sexuálních hrátek s fašismem. Označil je za naprosto neškodné a zažaloval News of the World za narušení soukromí. Současně také odmítl rezignovat na post šéfa FIA. O jeho osudu bude rozhodovat mimořádné zasedání FIA 3. června v Paříži.

Reklama

  Vítěz: L. Norris (McLaren) Velká cena Číny - kvalifikace na sprint Vítěz: L. Norris (McLaren) konec
20240419T09 : 30:00+0200
Velká cena Číny - kvalifikace na sprint
Velká cena Číny - kvalifikace na sprint
Velká cena Číny - kvalifikace na sprint
  Velká cena Číny - sprint zítra 05 : 00
20240420T05 : 00:00+0200
Velká cena Číny - sprint
Velká cena Číny - sprint
Velká cena Číny - sprint