Hlavní obsah

Charouz a Mücke dojeli v závodu na 1000 km v Silverstonu druzí

SILVERSTONE

Posádka Jan Charouz, Stefan Mücke ze stáje Charouz Racing System v neděli obsadila v posledním dílu série vytrvalostních závodů Le Mans v anglickém Silverstonu druhé místo v absolutním pořadí. Český tým jel s prototypem LMP1 poháněným motorem Aston Martin, který byl v závodu na 1000 kilometrů nejlepším vozem s benzinovým motorem.

Foto: Sport.cz

Prototyp LMP1 stáje Charouz Racing System, s nímž si posádka Jan Charouz, Stefan Mücke dojela pro druhé místo v závodu na 1000 km v britském Silverstonu.

Článek

Stáj Antonína Charouze se tak podruhé v letošní sezoně umístila na stupních vítězů, na jaře v Barceloně skončila třetí. V Silverstonu zvítězila italsko-britská posádka Rinaldo Capello, Allan McNish s vozem Audi R10 TDI.

V celkovém pořadí vytrvalostní série obsadili první místo Němec Mike Rockenfeller a Francouz Alexandre Premat, kteří v neděli s dalším audi dojeli třetí.

Ve třídě LMGT1 potřetí zvítězil Tomáš Enge se španělským spolujezdcem Antoniem Garciou z britského týmu Modena. V konečném pořadí sezóny skončil bývalý pilot F1 druhý.

Reklama

  Velká cena Číny - sprint dnes 05 : 00
20240420T05 : 00:00+0200
Velká cena Číny - sprint
Velká cena Číny - sprint
Velká cena Číny - sprint
  Velká cena Číny - kvalifikace dnes 09 : 00
20240420T09 : 00:00+0200
Velká cena Číny - kvalifikace
Velká cena Číny - kvalifikace
Velká cena Číny - kvalifikace
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články