Hlavní obsah

Za obhajobou titulu vyrazí dvojnásobný šampion Fulín na Hungaroringu

zp

Dvojnásobný šampion v evropském poháru cestovních vozů FIA European Touring Car Cup a dvojnásobný vítěz Zlatého volantu Petr Fulín vstoupí již o tomto víkendu se svým závodním vozem do nové sezony ETCC 2015. Nijak se netají tím, že s novým závodním vozem SEAT Leon Cup Racer mu půjde o obhajobu dvou mistrovských titulů z předchozích dvou let.

Foto: Sport.cz

Dvojnásobný šampion v evropském poháru cestovních vozů FIA Petr Fulín vyrazí za obhajobou na Hugaroringu.

Článek

Nejlepší český okruhový jezdec současnosti se na start sezony v uplynulých měsících se svým týmem pečlivě připravoval.

„Po testu na Slovakiaringu jsme byli spokojeni, ale pro Hungaroring máme určitě rezervy v nastavení. Víme však, na co se zaměřit," říká před startem prvního závodního víkendu letošní sezony Petr Fulín, který po loňské sezoně přesedlal z BMW 320si na SEAT Leon Cup Racer.

První podnik evropského poháru cestovních vozů ETCC 2015 se jede na maďarském okruhu Hungaroring nedaleko Budapešti, který je v kalendáři ETCC naprostou novinkou. Fulínův nový vůz je připravován zkušeným týmem Křenek Motorsport za podpory českého importéra vozů SEAT.

„Stejně jako Petr Fulín a všichni z týmu Křenek Motorsport se už nemůžeme dočkat ostrého startu nové sezon. Petrovi držíme palce, aby mu první závod s novým závodním vozem SEAT Leon Cup Racer vyšel přesně podle jeho představ, a získal tak dobrou výchozí pozici do dalších letošních závodů," nechal se slyšet ředitel divize SEAT Aleš Novák.

Reklama