Hlavní obsah

Freestyle motokrosař Podmol byl třetí v závodě MS v Jerezu

Jerez

Nejlepší český freestylový motokrosař současnosti Libor Podmol vybojoval další medailové umístění v závodě mistrovství světa. Ve španělském Jerezu byl v osmém díle seriálu třetí, průběžně je nadále čtvrtý.

Foto: Sport.cz

Libor Podmol na archivním snímku

Článek

"Tak další bedna, za což jsem šťasten. Španělští diváci jsou šílení. I když popravdě jsem si po dojetí jízdy myslel, že vyhraju. Rozhodčí ale byli trochu jiného názoru," uvedl Podmol na sociální síti. Svůj příspěvek ale doplnil "smajlíky". "Jsem happy, že jsem zdravý a ve formě. Teď sbalit věci a ve středu hurá do USA na X-Games," nastínil další program.

Z vítězství se v býčí aréně 'Plaza de Toros' v Jerezu radoval nový lídr MS David Rinaldo z Francie, o jeden bod více než světový šampion z roku 2010 získal i další Francouz Remi Bizouard. Rinaldovi k posunu do čela seriálu pomohl i pád úřadujícího mistra světa Maikela Melera v tréninku, po kterém španělská hvězda skončila v nemocnici se zlomenou klíční kostí.

Seriál MS bude pokračovat v září v Londýně. Předtím freestyle motokrosaře čekají zámořské X-Games, ale také finále mistrovství Evropy v polovině června v Hamburku.

Reklama

Související témata: