Hlavní obsah

Za brutální oplácení byl obviněn policií! Američan svého soupeře doslova přejel

Anderson/Praha

Jeho bezohledné chování ho stálo draho. Americký automobilový závodník Jeff Swinford si zadělal na pořádný malér. Během víkendového závodu v Indianapolis se dostal do konfliktu se soupeřem Shawnem Cullenem. Zasahovat musela až policie. Swinford byl podle zámořských informací obviněn z přestupku, v želízkách skončil i Cullen.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Americký závodník přejel soupeřeVideo: sntv

 
Článek

Vzal to do svých rukou. Při závodě, ve kterém řidiči krouží do osmičky, se Swinford dostal do kontaktu s Cullenem. Nakonec skončil v hodinách, což ho rozladilo natolik, že se šel mstít. Přijel ke svému soupeři a doslova ho přejel. Překvapený Cullen z rozdrceného vozu okamžitě vystoupil a šel si to ujasnit z očí do očí.

Sundal helmu a Swinforda chtěl dostat z kabiny řidiče, aby si to s ním pořádně vyřídil. Cullena zklidnil až policista, jenž proti němu použil teaser.

Vzhledem ke svému bezohlednému najetí na soupeře byl Swinford zatčen a následně obviněn, protože svého soupeře mohl vážně zranit. Majitel závodiště v městě Anderson ve státu Indiana Rick Dawson mu navíc udělil doživotní trest závodění na jeho dráze. Naopak Cullen byl pouze vyhozen kvůli nepřijatelnému chování.

Reklama