Hlavní obsah

V Seznam.cz Rally Teamu se představí Trněný i Trojan

PRAHA

Při letošním mezinárodním mistrovství České republiky v automobilových soutěžích se v barvách nového Seznam.cz Rally Teamu představí celkem čtyři posádky. Za volantem dvojice produkčních speciálů Mitsubishi Lancer EVO IX se v průběhu letošní sezóny vystřídají loňský mistr republiky ve sprintrallye Karel Trněný, český vicemistr v rallye Karel Trojan, Sláva Ducháček i manažer týmu Radek Majer.

Foto: Sport.cz

Studie produkčního speciálu Mitsubishi Lancer EVO IX stáje Seznam.cz Rally Teamu.

Článek

Seznam.cz Rally Team se letos zúčastní osmi soutěží Mezinárodního mistrovství České republiky a osmi soutěží mistrovství České republiky, sezónu odstartuje 28. a 29. března na Valašské Rally.

„Nabídka spolupráce se Seznam.cz Rally Team nás velmi pozitivně ovlivnila, protože nám umožňuje realizovat některé z našich vysněných cílů,“ pochvaluje si Trněný, který chce od začátku sezóny atakovat špičku startovního pole a zařadit se mezi nejrychlejší vozy.

V čelní umístění věří i druhý zkušený pilot v barvách Seznam.cz Rally Teamu Karel Trojan. „ Na starty pod hlavičkou nového týmu se moc těším. Rád bych bojoval o nejvyšší příčky, ale vím, že to vzhledem k obrovské konkurenci vůbec nebude jednoduché,“ podotkl trojnásobný vicemistr republiky.

Na první soutěži, která proběhne v okolí Valašského Meziříčí budou nový tým reprezentovat posádky ve složení Karel Trněný s Petrou Mynářovou a Sláva Ducháček s Petrem Dufkem. „Přejeme oběma posádkám, aby se s nástrahami valašských kotárů popraly se ctí a dovezly techniku i sebe v pořádku do cíle této nádherné soutěže,“ vzkázalo pilotům i navigátorům vedení týmu.

Reklama

Související témata: