Hlavní obsah

McRae má údajně zájem jezdit za Škodu

LONDÝN

Bývalý světový šampion Colin McRae se podle magazínu Autosport uchází o místo v továrním týmu Škoda Motorsport. Prestižní britský časopis napsal, že skotský pilot jednal se šéfem mladoboleslavské stáje Martinem Mühlmeierem během nedávné Finské rallye. Jejich setkání potvrdil mluvčí Škoda Motorsportu Roman Meliška.

Foto: Citroën

Colin McRae naposledy jezdil s vozem Citroën, nyní má zájem o Škodu

Článek

"Zastavil se v servisní zóně ve Finsku," uvedl Meliška. Jak vážný rozhovor oba muži vedli, však neřekl. "Pokud ale jezdec jeho kalibru pronese výroky o tom, že má zájem jezdit za Škodu, svědčí to o tom, jaké renomé tým ve světě má," dodal.

.:ANKETA:
Bude někdy škodovku při MS řídit Colin McRae? Hlasujte na konci článku

McRae pro britský magazín potvrdil, že má velký zájem vrátit se do světového šampionátu s vozem specifikace WRC. "A výkon Janiho Paasonena ukázal, že si Škoda vede velmi dobře a tým udělal na autě hodně dobré práce," řekl mistr světa z roku 1995. Šestatřicetiletý jezdec po rozchodu s Citroënem v letošní sezóně za řádný tovární tým nestartuje.

Jediným jezdcem, který má v příští sezóně jistotu, že bude startovat v barvách Škody, je Němec Armin Schwarz. Tonimu Gardemeisterovi z Finska vyprší smlouva na konci roku.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články