Hlavní obsah

Mühlmeier: Vůz se lepšil, Schwarz nikoli

Mnozí očekávali, že německé zastoupení Martinem Mühlmeierem na pozici šéfa týmu a jeho krajana Armina Schwarze na postu jezdecké jedničky bude ku prospěchu stáje Škoda Motorsport. Právě Schwarz se nakonec stal největším terčem zloby českých fanoušků. Ta se obracela i proti samotnému šéfovi Motorsportu Mühlmeierovi.

Foto: Škoda Motorsport - čtěte více

Armin Schwarz a šéf týmu Škoda Motorsport Martin Mühlmeier při posledních přípravách na Akropolis Rallye.

Článek

Nejčastěji byl tým kritizován za účinkování vašeho krajana Armina Schwarze. Jak zní vaše hodnocení jeho výkonů v MS? Z porovnání letošní a minulé sezóny je patrné, že jeho výsledky se zhoršovaly i přes zcela prokazatelně se zlepšující výkony Fabie WRC.

Pro mnohé byla nepochopitelná Schwarzova role komentátora MS pro německou televizi... Neviděl jsem v tom problém. A pokud vím, při podpisu smlouvy to byl jeden z kladných důvodů. Byl to způsob, jak zajistit značce vNěmecku publicitu. Navíc při pohledu na výsledky letošní Britské rallye, kde vroli komentátora nepůsobil, nebyl ve srovnání s jinými podniky v jeho výsledcích rozdíl.

Uspokojil vás tedy Schwarz v minulé sezóně svými výkony? Z přesvědčení si myslím, že člověk by měl bojovat do posledních chvil. Očekával jsem to od všech členů týmu. Armin Schwarz od Německé rallye zcela ztratil výkonnost.

Reklama

Související témata: