Hlavní obsah

FANTASY: Bitva o světové zlato začíná! Potvrdí Voráček formu z NHL?

V pátek vypukne hokejová událost sezóny. Čtyřmi zápasy odstartuje hokejové mistrovství světa. Ve střehu jsou hráči Fantasy hokeje, kteří mají další možnost získat hodnotné ceny a dokázat svým přátelům, že hokeji opravdu rozumí. Pojďme se nyní podívat, jaký výběr poskládala na první kolo redakce Fantasy.

Kapitánem našeho výběru je Sidney Crosby.

Článek

Skládání sestavy na úvodní kolo turnaje bývá těžkým oříškem. Základní formace se teprve formují a není tak jasné, kdo důvěru dostane a kdo nikoli. My v prvním kole favorizujeme Kanadu a Rusko, jejichž hokejisty doplní Jakub Voráček, který zářil¨nejen v zámořské soutěži, ale podle přípravných duelů s Finy to vypadá, že dobrou formu si přivezl i do národního týmu.

Rusko vyzve Norsko

Naši důvěru v brance získal Sergej Bobrovskij, jehož Rusko se utká s Norskem a nic jiného než výhru neočekáváme. Brankáři Columbusu budou pomáhat v eliminaci útoků soupeře Bělov s Kulikovem. V útoku se pak představí druhý nejproduktivnější ruský hokejista základní části NHL Vladimir Tarasenko.

Kanada narazí v úvodním utkání na výběr Lotyšska. Věříme, že Javorové listy roli favorita potvrdí a Lotyšsku vstřelí hodně branek. V našem výběru nechybí největší hvězda kanadského výběru Sidney Crosby. V útoku se představí útočník Edmontonu Jordan Eberle. V obraně bude tvrdit muziku Aaron Ekblad a velmi produktivní obránce Tyson Barrie.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články