Hlavní obsah

Kabinou Čechů duní Gott, Vondráčková či David. Bušící kovaříci mají smůlu

Praha

Pokud byste čekali, že kabinou české hokejové reprezentace duní při domácím mistrovství světa nejnovější hity ze světa taneční hudby, jste na omylu. U Jágra a spol. letí staré známé české pecky, a tak když se rozrazí dveře od šatny, uslyšíte Karla Gotta, Michala Davida nebo Helenu Vondráčkovou.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Kustod Zdeněk Šmíd v kabině české hokejové reprezentace dolaďuje den před MS detaily.

Článek

Čeští hokejisté si mezi sebou žádného DJ neurčili. To, co bude znít z reproduktorů tak dostal na starosti kustod národního týmu Zdeněk Šmíd. A zdá se, že většině kádru se svým výběrem trefuje do noty.

„Kluci si řeknou, na co mají náladu a já jim pak hudbu pouštím. Před zápasy to budou rockové hity k nabuzení, včetně Kabátů a jejich hymny Brousíme nože, kterou pro nás složili. Po zápasech a trénincích jede česká klasika, takže Karel Gott, Helena Vondráčková, Hanka Zagorová nebo Michal David," usmívá se Šmíd a přiznává, že hráči nad jeho playlistem neprotestují.

„Třeba Roman Červenka má rád Hanku Zagorovou, ale nefunguje to tak, že by někdo přišel a vyloženě vyžadoval, co se má hrát. Berou se ohledy na celý tým," ujišťuje Šmíd a v tomto směru kvituje, že v nároďáku chybí Jakub Petružálek.

Litvínovský útočník je totiž známý svou vášní pro taneční hudbu. „Kuba by to, co hrajeme v kabině, poslouchat nemohl. „Ten má ty své milióny a milióny kovaříků, kteří buší na milióny a milióny kovadlinek," znovu se rozesměje reprezentační kustod.

Reklama

Související témata: