Hlavní obsah

FANTASY: Smlsne si Kanada i na výběru Německa?

Mistrovství světa je již v plném proudu. Favorité zatím potvrzují svou roli a na čele bodování se po prvním hracím dni usadila čerstvá posila kanadského výběru Jason Spezza. V neděli narazí Kanada na Německo. Rusko změří své síly se Slovinskem. V dalších zápasech vyzve Rakousko Švédsko. Slovensko se pokusí uloupit body Bělorusku. Ve večerních zápasech pak nastoupí Dánsko proti Finsku a Francie proti Švýcarsku.

Věříme ve výhru Ruska a Kanady.

Článek

Kanada si v prvním utkání poradila bez větších problémů s Lotyšskem. Věříme, že ani Německo nebude klást příliš velký odpor. Důvěru dáváme Crosbymu, ten si v útoku zahraje se Spezzou a Mackinnonem. Každý z trojice se bodově prosadil proti Lotyšsku a věříme, že svá bodová konta rozšíří i proti Německu.

Rusko by mělo nasadit Malkina i Tarasenka

Rusko nechalo proti Norsku odpočívat velké hvězdy svého výběru. Doufáme, že proti Slovinsku již budou k dispozici a do sestavy zařazujeme Tarasenka. Zaripov se proti Norsku prosadil nejen gólově, ale přidal i dvě asistence. Za svůj výkon si zasloužil nominaci i do našeho výběru.

Do branky dáváme Bobrovského, před kterým nastoupí Savard a Hamhius. Ve druhé dvojici dáváme důvěru Burnsovi a společně s ním i obránci Sparty Marku Ďalogovi.

Reklama

Související témata: