Hlavní obsah

FANTASY: Češi vyzvou ve čtvrtfinále Finsko. Místo Jágra má důvěru Voráček

fantasy

Dnes se můžeme těšit na kompletní porci čtvrtfinálových zápasů hokejového šampionátu. Největšími favority na postup do semifinále jsou výběry Kanady a USA. Českou reprezentaci čeká těžký souboj s výběrem Finska. Švédsko změří síly s Ruskem.

Věříme ve výhru domácího výběru.

Článek

Domácí reprezentaci rozhodně nečeká lehký úkol. Finové se na turnaji prezentují velmi dobrými výkony, které staví na perfektní obraně. Dobrou formu si z NHL přivezl navíc i brankář Rinne. Český tým ale také nehraje špatně a se skvělými fanoušky za zády není bez šance.

My v postup našeho výběru věříme a do sestavy dáváme čtveřici Čechů. Branku bude hájit Pavelec. V obraně nastoupí Jakub Nakládal, který by mohl ranou od modré překonat brankáře Rinneho.

Voráček je naším nejproduktivnějším hráčem 

Velký otazník visí nad startem Jaromíra Jágra. V našem výběru se Jágrovi raději vyhýbáme a dáváme důvěru Jakubovi Voráčkovi, který zvládá úlohu kapitána skvěle. S osmi body je na čele produktivity českého výběru.

Kanada narazí na nevyzpytatelné Bělorusko. My věříme, že roli favorita Kanada zvládne a do semifinále bez problému postoupí. Do našeho výběru se dostali obránci Burns a Barrie. V útoku pak nastoupí trojice Spezza, Duchene, Hall.

Reklama

Související témata: