Hlavní obsah

Pivní atletka s láskou ke skotské opět šokuje

O Elviře Montesové, babičce s věkem 82 let jste už mohli ledacos zaslechnout. Americká babička zaujala v poslední době třeba svým výkonem na pivní míli, závodu v běhu na 1602 metrů s průběžným pitím čtyř lahví piva. Nejenže v této disciplíně vytvořila velmi dobrý čas, byla také nejstarší účastnicí závodu vůbec.

Foto: facebook Hooters

Restaurace jsou známé díky svým obsluhujícím kráskám. (ilustrační foto)

Článek

Možná si i vzpomenete i na to, že seniorčinou vášní vůbec není pivo, ale skotská whisky. Po velkém přemáhání při pivní míli, kde musela zdolat čtyři KCCO Gold Lagers, si se svou dcerou ‒ rovněž účastnicí závodů ‒ zašla do známé restaurace a sportovního baru Hooters na kuřecí křidélka a sklenici pořádného pití, oblíbené whisky.

Příběh ženy se dostal až k vedení společnosti vlastnící řetězec známých restaurací se svůdně a spoře oděnými servírkami. Zaujal natolik, že se firma rozhodla zařídit pro tuto postarší dámu ještě jednu oslavu. Tentokráte pořádnou, k 82. narozeninám a ve velkém stylu ‒ spot natočený na oslavě dnes koluje po internetu jako reklama Hooters.

Firma vzala svůj reklamní slogan "Hooters Makes You Happy" (H. vám dělá radost) doslova. A udělala velkou radost paní Montesové i její dceři Renée, kterou maminka v důchodovém věku na pivní míli hravě předběhla (a přepila).

Elvira Montesová začala běhat až ve věku 60 let a za posledních deset let dokázala dvakrát vyhrát svou kategorii v pětikilometrovém závodu Bostonské atletické asociace. Tak vidíte, můžete být také slavní. Stačí jen začít běhat a mít v oblibě tradiční skotský alkoholický nápoj.

Reklama

Související témata: