Hlavní obsah

„Sexy starej prďola“ ví, jak závodit i jak vydržet s manželkou

Sexy starej prďola s 88 léty za sebou a se svou manželkou vedle sebe proběhl cílovou linii na závodech Oklahoma City Memorial na pět kilometrů. Jejich společná cílová fotografie se stala hitem internetu.

Foto: Profimedia.cz

Nápis na kšiltovce může někdy člověku změnit život k lepšímu. Takže co? (ilustrační foto)

Článek

Osmaosmdesátiletý Bob Kinder a jeho žena Betty (84 let) se mají rádi. A zcela evidentně mají také smysl pro humor. Jak jinak si vysvětlit, že ruku v ruce probíhají cílem závodu, přičemž muž má na své kšiltovce vyvedený velkými tiskacími písmeny „Sexy starej prďola"?

Nápad na takovou výzdobu mu vnukla jedna letuška, když do letadla nastupoval s jinou kšiltovkou, která hlásala „Nevrlej starej prďola". Zřejmě ale stařík-vtipálek zapůsobil na krásnou ženu v uniformě úplně jinak, proto mu v žertu navrhla, aby nápis na kšiltovce nechal předělat. Se smíchem vyřčený kompliment brzy našel svůj odraz také v realitě.

Bob a Betty jsou svoji už šest desetiletí. A spolu také prožívají dobré i zlé. Třeba i dobré a špatné vtipy nebo náročné běžecké výzvy. Cíl překonávají držíce se za ruce. Tajemství jejich dlouhého spokojeného manželství je nikdy nechodit do postele naštvaní a vždy říkat: „Miluji tě."

Betty prodělala těžkou operaci srdce, při níž jí byla nahrazena jedna z chlopní. To jí ale nezastavilo. Pár si pětikilometrový závod naplánoval ještě před zjištěním, že bude potřeba operace. S požehnáním lékařů se Betty připravila na závod pomocí dlouhých hodin chůze.

Bob byl jediný, kdo o tom věděl. Manželé nechtěli, aby se o ni zbytek rodiny strachoval. Kinderovi se na závod samozřejmě chystají i příští rok.

Reklama