Hlavní obsah

Amerika řeší sportovní „Šílené kadidlo“. Sociální sítě třeští

„Šílené kadidlo“ je opravdu velmi eufemistický pokus o překlad přezdívky jedné velmi excentrické sportovkyně, která v současné době nadzvedává žluč i žaludky po celé Americe. Doposud neidentifikovaná běžkyně se z neznámých důvodů rozhodla znečišťovat trávník před domem nic netušící rodiny s malými dětmi pravidelným vykonáváním své velké potřeby.

Foto: Profimedia.cz

Co zase najdeme zítra na trávníku?! (ilustrační foto)

Článek

Většinou přiběhne takříkajíc odnikud, vykoná své nechutné dílo a opět mizí neznámo kam. Děje se tak již osmým týdnem. A ačkoli už byla žena několikrát zahlédnuta, identifikovat nebo dokonce zadržet se ji zatím nepodařilo.

Rodina Buddeových je naprosto zoufalá. Už prvního incidentu byly svědky jejich malé děti. Paní Buddeová na svůj plot ihned umístila cedulku s naléhavou prosbou „Prosím, zapřísahám tě, už dost!", nebylo to však vůbec nic platné. Tajemná běžkyně s postranními úmysly dostala v amerických médiích přezdívku „The Mad Pooper". A lidé na sociálních sítích se okamžitě případu chytli a na celou situaci vzniklo mnoho narážek a vtipů.

Jen rodina Buddeových zůstává zcela bezradná. Už se také obrátila na policii a dotyčné ženě hrozí po dopadení obvinění z odhalování na veřejnosti a veřejné defekace. „V okolí je mnoho veřejných záchodků, jsou v místním parku nebo na benzínové pumpě, všechno jen jeden blok odsud. Tohle musí být záměrné," svěřila se zoufalá matka rodiny místní televizní stanici.

Na sociálních sítích se začaly kromě jiného objevovat i pokusy o pomoc rodině. Například jeden z uživatelů twitteru nabízí šílené ženě toaletní papír na celý rok zdarma, pokud půjde do sebe a přestane rodinu tímto ohavným způsobem terorizovat.

Reklama

Související témata: