Hlavní obsah

Kris Dielman prodělal epileptický záchvat

Hvězdný levý guard San Diega Chargers, Kris Dielman, prodělal na palubě letadla těžký epileptický záchvat, když se hráči Chargers vraceli zpět do San Diega po prohraném zápase s New York Jets. Dielman v tomto utkání utrpěl otřes mozku.

Foto: gettyimages.com

Kris Dielman nebude v pondělním zápase proti Chiefs hrát

Článek

Kris Dielman nebude v pondělním zápase proti Chiefs hrát. Anonymní zdroj znalý situace, který si nepřál být jmenován, jelikož tým nevydal k dané situaci žádné specifické detaily, řekl, že Dielmana odvezla sanitka z letadla přímo do nemocnice, kde byl přes noc hospitalizován.

Sto čtyřicet jedna kilogramů vážící Dielman utrpěl v závěrečné čtvrtině zranění, ale pokračoval ve hře, jelikož Chargers již neměli kvůli jiným zraněním k dispozici žádného ofenzivního linemana.

„Při jedné akci jsem se trochu udeřil do hlavy a musel jsem se s tím vypořádat,“ řekl Dielman, který v minulé sezóně kvůli otřesu mozku vynechal jedno utkání.

Hlavní trenér San Diega Norv Turner řekl, že se Dielman musí podrobit lékařským testům před tím, než se bude moct zapojit do tréninku.

Podle předpokladů by měl v pondělním zápase, ve kterém se Chargers střetnou s Kansas City Chiefs, nahradit zraněného Krise Dielmana Tyronne Green.

Třicetiletý Kris Dielman je považován za nejlepšího ofenzivního linemana Chargers. Za svou devítiletou kariéru byl 4x vybrán do Pro Bowlu a 2x do All-Pro týmu.

Reklama