Hlavní obsah

Gerald McCoy zraněn do konce sezóny

Tampa Bay Buccaneers se bude muset po zbytek sezóny obejít bez svého defenzivního tackla Geralda McCoye, který si utrhl pravý biceps.

Foto: gettyimages.com

Gerrald McCoy si utrhl biceps

Článek

McCoy si zranění způsobil během úvodní čtvrtiny zápasu, ve kterém Buccaneers podlehli za stavu 27:16 týmu New Orleans Saints. Paradoxní na celé situaci je fakt, že v neděli nastoupil McCoy k svému prvnímu utkání poté, co vynechal předešlé dva zápasy kvůli zraněnému kotníku.

Ke zranění svého defenzivního tackla řekl hlavní trenér Buccaneers – Raheem Morris: „Toto je fotbal a jeho nedílnou součástí jsou bohužel zranění.“ Dodal také, že nepříliš přesvědčivý výkon celého týmu proti lídrovi divize New Orleans Saints dokázal, jak je 1,93 metrů měřící a 143 kilogramů vážící McCoy důležitou součástí defenzívy Buccaneers.

Jedná se již o druhou sezónu v řadě, kterou 23letý DT nedohrál kvůli zranění. McCoy, jehož si Tampa Bay vybrala do svého týmu jako trojku draftu v roce 2009, neodehrál závěrečné tři zápasy své nováčkovské sezóny kvůli utrženému bicepsu na levé ruce.

„Když není McCoy na hřišti, je rozdíl ve výkonu naší defenzivní lajny patrný,“ řekl Moris. „Mluvíme o trojce draftu. Mluvíme o hráči, který jde po míči, a tak znesnadňuje práci soupeřově ofenzívě. Když hrál, odváděl pro náš tým skvělou práci, zvláště pak v obraně proti běhové hře.“

Během letošní sezóny stihl Gerald McCoy odehrát 6 zápasů, během kterých zaznamenal 11 tackles a 1 sack.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články