Hlavní obsah

Žena zaplatila 100.000 dolarů za to, aby mohla strávit den s Timem Tebowem

Žena, která si nepřála zveřejnit své jméno, nabídla během charitativní aukce 100.000 dolarů za to, aby mohla strávit den s quarterbackem Timem Tebowem. Tyto peníze pomohou podpořit Tebowovu charitativní nadaci – Tim Tebow Foundation. „Bylo to neuvěřitelné," řekl Tebow. „Je to pokorné. Necítíte se toho hodni, ale když se lidé zajímají o vaše důvody a vědí, že se snažíte dělat něco pro ostatní lidi, je neuvěřitelné vidět, co se může stát."

Foto: gettyimages.com

Bratři Robbie a Tim Tebow během charitativního dne

Článek

Nejmenovaná žena, která částku zaplatila, a její rodina má specifické plány pro den, jenž stráví s Tebowem. „Oni žijí v části města, kde se nachází mnoho potřebných a zároveň mnoho bohatých lidí," řekl ředitel Tebow Foundation Erik Dellenback. „Tato žena má pocit, že když přivede Tima do svého města, možná se změní. S Timem si to vyjasnila a vypadá to, že bude pořádat malou událost, kam přivede potřebné děti a děti, které si to zaslouží."

Tebow se na celou událost velmi těší. Dárce se rovněž nabídl, že zaplatí jeho náklady na cestu jako přídavek k tomuto štědrému daru. „Bude to zábava," řekl Tebow. „Řekla mi, že se to může udát, kdykoli budu mít čas. Jsou zvláštní rodinou vzhledem k tomu, jak podporují nadaci." Zároveň Tebow novinářům řekl, že se těší na spolupráci se starting quarterbackem New Yorku Jets – Markem Sanchezem – během příprav na novou sezónu, která začíná v pondělí. „Jsem s Markem v kontaktu. Je to skvělý kluk a máme spolu skvělý vztah. Těšíme se, až se v pondělí uvidíme."

Poté, kdy sobotní charitativní akce, jejíž součástí byl i golfový turnaj celebrit, skončila, byl Tebow potěšen tím, kolik lidí přišlo v dresu Jets. „Fanoušci Jets jsou bezpochyby velmi vášniví, a to, že zde byli i mí fanoušci, kteří mě skvěle podporují, bylo zkrátka skvělé."

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články