Hlavní obsah

Wes Welker nebude kvůli kontraktu stávkovat

Wide receiver New Englandu Patriots Wes Welker v úterním rozhovoru řekl, že navzdory tomu, že se zatím nedohodl s Patriots na novém lukrativním kontraktu, nebude stávkovat a zúčastní se týmového tréninkového kempu. „Mám 9,5 miliónu důvodů k tomu, abych nevynechal žádný zápas základní části," řekl Welker v souvislosti s franchise tagem, který na něj Patriots uplatnili a až jej podepíše, vydělá si v příští sezóně zmiňovanou sumu.

Foto: gettyimages.com

Wes Welker

Článek

Jedním z důležitých dat v kalendáři Patriots je 12 červen, tedy den, kdy započne povinný tréninkový minikemp týmu. Ještě minulý měsíc si Welker nebyl jistý, zda se jej zúčastní. „Myslím si, že se pravděpodobně nezúčastním," řekl tehdy Welker. Během včerejšího rozhovoru však mluvil jinak: „Rád bych tam byl. Nemůžu říct, že tohle udělám. Neříkám, že je to definitivní, ale rozhodně bych byl v těch minikempech rád."

Na otázku, zda od skončení draftu diskutoval se zástupci Patriots o novém kontraktu, řekl: „Myslím si, že jsme na jedné lodi, že se všichni snažíme domluvit a něco pro to udělat," řekl Welker, který v minulé sezóně zachytil 122 přihrávek pro 1.569 yardů a 9 touchdownů. Jednatřicetiletý wide receiver, který byl za své výkony v loňské sezóně počtvrté v kariéře vybrán do All-Pro týmu a Pro Bowlu, dodal: „Nejdůležitější věcí je udržet si čistou hlavu a ujistit se, že pro sebe uděláte to nejlepší rozhodnutí, ale zároveň se chcete dostat do pozice, kdy můžete hrát za skvělý tým a doufat, že v budoucnosti uděláte skvělé věci."

Welker reportéry ujistil, že má skvělé vztahy jak s trenéry, tak s vedením a majitelem Patriots – Robertem Kraftem. „Nemyslím si, že na jejich nebo na mé straně byly někdy špatné pocity. Myslím si, že se všichni těšíme na sezónu 2012 a snad se nám podaří dosáhnout velkých úspěchů."

Reklama