Hlavní obsah

Wide receiver Hakeem Nicks si zlomil nártní kost

Wide receiver New Yorku Giants – Hakeem Nicks – si během čtvrtečního tréninku zlomil pátou nártní kost. Během dnešního dne by měl podstoupit operaci a svému týmu bude chybět přibližně dvanáct týdnů.

Foto: gettyimages.com

Hakeem Nicks

Článek

Na otázku, zda se Nicks stihne uzdravit do středy 5. září, kdy Giants zahajují novou sezónu zápasem proti diviznímu rivalovi Dallasu Cowboys, odpověděl hlavní trenér Giants – Tom Coughlin: „Bude to velmi těsné. On věří, že to stihne, a doktoři jsou toho názoru, že se z tohoto zranění uzdraví velmi rychle."

Hakeem Nicks, kterého si Giants vybrali do svého týmu v prvním kole draftu v roce 2009, zachytil v základní části uplynulého ročníku 76 přihrávek pro 1.192 yardů a 7 touchdownů. V playoff si na své konto připsal 28 zachycených přihrávek pro 444 yardů a 4 touchdowny. Nicks tak prožil nejlepší rok ve své dosavadní tříleté kariéře v NFL. Čtyřiadvacetiletý wide receiver zachytil v Super Bowlu XLVI, ve kterém Giants porazili New England Patriots, 10 přihrávek pro 109 yardů a měl tak velkou zásluhu na tom, že Giants získali svou historicky čtvrtou Lombardi Trophy.

Reklama