Hlavní obsah

Linebacker 49ers, Aldon Smith, byl pobodán

Linebacker San Francisca 49ers Aldon Smith byl v sobotních ranních hodinách pobodán. Naštěstí utrpěl pouze drobná zranění. Incident se stal během house patry v městě San Jose v Kalifornii.

Foto: gettyimages.com

Aldon Smith

Článek

Generální manažer 49ers Trent Baalke vydal k celé situaci následující prohlášení: „San Francisco 49ers jsou si vědomi toho, že Aldon Smith utrpěl drobná zranění během včerejšího incidentu. Jsme v kontaktu s Aldonem. Jeho zranění nebyla naštěstí příliš vážná. Bez problémů se zotavuje. 49esr jsou rovněž v kontaktu s místní policií, která shromažďuje k incidentu bližší informace. V současné době se nemůžeme k tomuto incidentu více vyjádřit."

Kancelář šerifa Santa Clary oznámila, že policejní složky přijely po zavolání na house party, které se zúčastnilo více než sto lidí. Přivolaná policejní hlídka našla dvě osoby se střelnými zraněními a jednu s bodným zraněním. Všichni tři poranění lidé byli odvezeni do nemocnice, kde byli ošetřeni. Ani jeden z nich nebyl v ohrožení života. Policie odmítla prozradit identitu zraněných osob, avšak podle vyjádření 49ers se dá s jistotou říci, že pobodanou osobou byl právě Aldon Smith. Police rovněž prohlásila, že po pachatelích stále pátrá. „Byla to velmi chaotická situace. Všude bylo hodně rozruchu a nikdo neví, odkud ty výstřely přiletěly," vypověděl jeden z přivolaných policejních důstojníků.

Aldon Smith byl koncem ledna zatčen za řízení pod vlivem alkoholu. Po zaplacení kauce ve výši tisíc dolarů byl propuštěn.

San Francisco 49ers si vybrali Smitha v prvním kole draftu v roce 2011. Smith podával v loňské sezóně skvělé výkony. Během šestnácti zápasů zaznamenal 37 tackles, 14 sacks a 2 forced fumbles. Za své výkony se umístil na druhém místě (za linebackerem Denveru Broncos Von Millerem) v hlasování o defenzivního nováčka roku.

Reklama