Hlavní obsah

Wide receiver Mike Wallace se nezapojil do tréninkové kempu Steelers

Pittsburgh

Wide receiver Pittsburghu Steelers – Mike Wallace – se ve středu nezapojil do tréninkového kempu Steelers, jelikož se s nimi nedohodl na novém kontraktu. Steelers se nechali slyšet, že s Wallacem nebudou pokračovat ve vyjednávání, dokud nepodepíše franchise tag, díky kterému by si v letošní sezóně vydělal 2,472 miliónu dolarů, a dokud se nezapojí do tréninkového kempu.

Foto: gettyimages.com

Mike Wallace

Článek

Hlavní trenér Steelers, který před několika dny prodloužil s Pittsburghem kontrakt o tři roky, k celé situaci řekl: „Samozřejmě že chceme, aby tady byl. Chceme, aby byl součástí toho všeho, jak krátkodobě, tak dlouhodobě. Vyjednávali jsme s ním. Dnes tu není. Je to škoda pro něj," prohlásil Tomlin a dodal: „Chci toho hráče tady. Zkušenost mě naučila jednu věc, a to, že tohle je důležitější než my všichni. Je to důležitější než Mike a je to důležitější než já. Tohle mám na mysli, když říkám, že je škoda pro něj, že tady není."

Prezident Steelers – Art Rooney II. – před několika týdny řekl, že chce s Wallacem podepsat dlouhodobý kontrakt. Cornerback Steelers – Keenan Lewis, který trénoval s Wallacem během léta v New Orleans, sdělil médiím, že Wallace je „v nejlepší formě, v jaké kdy byl".

Steelers si vybrali Wallace do svého týmu ve třetím kole draftu v roce 2009. Během tří sezón, které za Pittsburgh dosud odehrál, zachytil 171 přihrávek pro 3.206 yardů a 24 touchdownů. V loňské sezóně zachytil 72 přihrávek pro 1.193 yardů a 8 touchdownů. Za tento výkon byl poprvé v kariéře vybrán do Pro Bowlu.

Reklama

Související témata: