Hlavní obsah

Plaxico Burress je překvapen, že s ním dosud nepodepsal kontrakt žádný tým

O bývalého wide receivera New Yorku Giants a New Yorku Jets Plaxica Burresse neprojevil zatím žádný tým zájem. Pro čtyřiatřicetiletého wide receivera je tento fakt velmi nepříjemným překvapením.

Foto: gettyimages.com

Plaxico Burress

Článek

Když Burress, který strávil dvacet měsíců ve vězení za to, že se omylem postřelil nelegálně drženou zbraní, opustil vězení, začal se soustředit na svůj návrat do NFL. Bývalý running back New Yorku Giants Brandon Jacobs tehdy tvrdil, že Burress velmi prahnul po návratu do Giants. „Vím, že chtěl zpět do Giants. My jsme však nevěděli, zda to bude z finančního hlediska možné," řekl Jacobs. Nakonec to byli New York Jets, kteří dali Burresovi šanci a dohodli se s ním na jednoletém kontraktu na 3,017 milionů dolarů.

Burress zachytil během minulé sezóny 45 přihrávek pro 612 yardůa 8 touchdownů. Jets s ním po skončení sezóny neprodloužili smlouvu. Tréninkové kempy všech týmů NFL jsou již několik dní v plném proudu, avšak nositel pro vítěze Super Bowlu z roku 2008 je stále bez práce. „Bez pochyby," odpověděl Burress na otázku, zda očekával, že se v této době bude již připravovat na novou sezónu s novým týmem. „Myslel jsem si, že některé věci, které jsem dokázal udělat poté, kdy jsem byl dva roky pryč, budou mluvit za sebe, ale evidentně to tak není."

Burress tvrdí, že je letos v lepší formě, než ve které byl loni, prohlásil, že na rozdíl od některých „zákulisních informací" není pravdou, že by nebyl dobrým spoluhráčem. „Každý, kdo tvrdí, že jsem dělal problémy v kabině, nebo něco podobného, říká lži. Vše, co jsem udělal, bylo, že jsem hrál a byl skvělým spoluhráčem. Snažil jsem se hrát fotbal, jak nejlépe jsem uměl. Snažím se tvrdě dřít, trénovat, abych byl hráčem, o kterém vím, že jím můžu být," dodal Burress.

Reklama