Hlavní obsah

Wide receiver Mike Wallace podepsal jednoletý tender

Wide receiver Mike Wallace ukončil v úterý stávku a podepsal jako chráněný volný hráč jednoletý kontrakt na 2,7 miliónu dolarů. Wallace musí absolvovat lékařskou prohlídku a do tréninku se zapojí až příští týden. „Chybělo mi, že jsem se netočil kolem fotbalu," řekl šestadvacetiletý hráč, který zavítal po dlouhé době do tréninkového komplexu Steelers. „Akce mi zas tak moc nechyběly, tím myslím, že musíte být na hřišti a dělat akce, ale já ty akce znám. S tím si starosti nedělám. Měl jsem hodně času, takže vše, co jsem dělal, bylo, že jsem studoval své akce. Znám své akce."

Foto: gettyimages.com

Mike Wallace ukončil stávku

Článek

Wallace sice podepsal franchise tender, a tak bude moci hrát v úvodním utkání proti Broncos, přesto stále doufá, že se s Pittsburghem dohodne na dlouhodobém, lukrativním kontraktu. „Doufám, že se časem dohodneme. Jsem rád, že jsem tady. Tohle je tým, který mě draftoval, a tohle místo, kde chci zůstat. Nedělám si starosti s tím, co se v budoucnu stane. Jediné, s čím si teď dělám starosti, je hraní fotbalu."

Když mu novináři řekli, že si někteří lidé myslí, že jeho požadavky na kontrakt jsou přehnané, reagoval podrážděně. „Mluvíte o „některých". Mé spoluhráče jste tohle neslyšeli říkat. Mé trenéry jste o tom nikdy neslyšeli mluvit. Kdo jsou ti „někteří"? Opravdu se nezajímám o „některé". Nezáleží mi na nich."

Radost z Wallacova návratu mají jistě fanoušci Steelers a především jeho spoluhráči. „Rozumíme obchodní části těchto záležitostí a moc si s tím hlavu nelámem," řekl wide receiver Emmanuel Sanders. „Co se týká ofenzívy, postrádali jsme jeho osobnost a chybělo nám to, co do našeho týmu přináší. Každý je nadšený, že je zpět."

Během dosavadních tří sezón, které za Pittsburgh odehrál, zachytil Wallace 171 přihrávek pro 3.206 yardů a 24 touchdownů. V loňské sezóně zachytil 72 přihrávek pro 1.193 yardů a 8 touchdownů. Za své výkony byl poprvé v kariéře vybrán do Pro Bowlu.

"Tohle je nejlepší pocit na světě. Vidět všechny ty hráče, vidět všechny ty úsměvy, všechen ten pot. Vidět všechny ty dobré věci," řekl Wallace o svém návrtau. Jsem připravný být zpátky. Připravneý být se svými spoluhráči. Jsem připravený hrát."

Reklama