Hlavní obsah

Victor Cruz: „Postrádal jsem koncentraci.“

Victor Cruz měl velký podíl na tom, že Giants vyhráli loni Super Bowl. Avšak vstup do letošní sezóny se mu příliš nevydařil. Ve včerejším utkání proti Cowboys nemohl najít společnou řeč s Eli Manningem a nedokázal zachytit tři jasné přihrávky, které zachytit měl (drops). „Byly to pouze drops,“ řekl Cruz po zápase. „Postrádal jsem koncentraci. Některé mi vypadly ještě před tím, než jsem stihl chytit míč.“ Victorovi Cruzovi se v úvodním zápase nedařilo.

Foto: gettyimages.com

Victorovi Cruzovi se v úvodním zápase nedařilo

Článek

Velký podíl na vítězství Cowboys měl skvěle hrající quarterback Tony Romo a třetí wide receiver Kevin Ogletree, který zachytil 114 yardů a dva ze tří Romových touchdownů. Fanouškům Dallasu musela udělat radost premiéra nových cornerbacků – Brandona Carra a nováčka Morrise Claiborna.

Obě posily secondary Cowboys měly zásluhu na tom, že dvojice wide receiverů Giants – Victor Cruz a Hakeem Nicks – zachytila dohromady 113 yardů a především neskórovala ani jeden touchdown. Cowboys oplatili včerejším vítězstvím svému rivalovi alespoň částečně porážku z posledního zápasu základní části loňské sezóny, kvůli které nepostoupili do playoff. „Je to opravdu speciální. Náš tým by měl být po tomto vítězství inspirovaný,“ prohlásil po zápase majitel Cowboys – Jerry Jones. „Vrátí Vás to zpět na zem,“ okomentoval porážku svého týmu hlavní trenér - Tom Coughlin.

Reklama