Hlavní obsah

Michael Turner byl zatčen za řízení pod vlivem alkoholu

Running back Atlanty Falcons – Michael Turner – byl v úterý v časných ranních hodinách zatčen za řízení pod vlivem alkoholu. K incidentu došlo několik hodin poté, kdy v pondělním večerním zápase, ve kterém Falcons porazili Denver Broncos, položil první touchdown utkání. Turner strávil za mřížemi necelé dvě hodiny, než byl po zaplacení kauce ve výši 2179 dolarů propuštěn na svobodu.

Foto: gettyimages.com

Michael Turner

Článek

Policejní důstojník Edwin Ritter vypověděl, že Turnerův automobil Audi R8 jel na severovýchodě Atlanty rychlostí 97 mph, tedy o 32 mph rychleji, než je tamní povolený limit. „Důstojník automobil zastavil a řidič se mu identifikoval jako třicetiletý Michael Turner z Atlanty Falcons," uvedl ve svém hlášení Ritter. Když chtěl Turnerovi udělit pokutu ve výši 173 dolarů za překročení rychlosti, ucítil z automobilu alkohol. Na základě toho podrobil Turnera testem střízlivosti, running back Falcons jím neprošel a byl zatčen.

Hlavní trenér Falcons – Mike Smith – na úterní tiskové konferenci oznámil, že s Turnerem o celém incidentu hovořil a že tento přestupek bude tým řešit interně. „Pokaždé, kdy hráč vrhne na náš tým a organizaci negativní stín, jsme nespokojeni. Jedná se o právní záležitost a je ligou velmi dobře definováno, jak se během ní má postupovat," řekl Smith. „Jsou tady určité parametry, které jsou součástí kolektivní dohody mezi NFL a NFLP, a my se těmito nařízeními v souvislosti s tím, co v tomto případě může a nemůže dělat, budeme řídit. Michael ví, že jsme jeho rozhodnutím, kterého se dopustil po minulém zápase, velmi zklamaní. Pokud se jej rozhodneme v rámci klubu potrestat, zůstane tento trest interní záležitostí. Ráno jsme s ním o tom mluvili a budeme to s ním ještě probírat," prohlásil hlavní trenér Falcons.

Reklama