Hlavní obsah

Nate Burleson si zlomil ruku během autonehody, kterou zapříčinila padající pizza

Díky kuriózní autonehodě přišli Lions na dlouhou dobu o svého druhého wide receivera Nate Burlesona. Burleson si během autonehody zlomil ruku na dvou místech a bude muset na operaci. Zatím není jasné kolik zápasů bude nucen vynechat.

Foto: gettyimages.com

Nate Burleson

Článek

Co bylo příčinou autonehody? Pizza! Burleson jel kolem 2:30 ráno ve svém voze po jedné z detroitských silnic. Na sedadle spolujezdce měl na sobě srovnané dvě pizzy. Když vrchní krabice s pizzou začala padat, snažil se jí „zasunout zpět na místo", avšak v tu chvíli nevěnoval pozornost řízení a narazil do svodidel.

Burleson pod vlivem alkoholu nebyl

Na místo nehody byla přivolaná policie. Burleson nebyl pod vlivem alkoholu ani omamných látek. Jednalo se o nešťastnou náhodu. Wide receiver si stěžoval na bolest v ruce a byl převezen do nemocnice, kde zjistili, že má zlomenou ruku na dvou místech.

Podle vyjádření Burlesonova agenta Kena Sarnoffa sledoval receiver Lions v jednom z podniků „Monday Night Football" mezi Broncos a Raiders a naboural, když se vracel domů. Burleson se stal hráčem Lions v roce 2010. V tomto roce podepsal s Detroitem pětiletý kontrakt na 25 miliónů dolarů. Kvůli zlomené pravé noze odehrál v minulé sezóně pouze 6 zápasů. Během letošní sezóny zachytil 19 přihrávek pro 239 yardů.

Reklama