Hlavní obsah

Sportovní baby boom. Radostnou novinu oznámili olympijský medailista i úspěšný atlet

Praha

Nejen tréninkové povinnosti a závody budou mít vodní slalomář Jiří Prskavec a atlet Pavel Maslák. Na oba úspěšné sportovce budou již brzy čekat také starosti rodičovské. Radostnou novinu, že se stanou tatínky, oznámili spolu se svými snoubenkami na sociálních sítích.

Foto: Martin Hladík

Jiří Prskavec se snoubenkou Terezou.

Článek

„Konečně v Penrithu, všichni tři jsme v pořádku a ten malý si musí pomalu začít zvykat na cestování, ještě se nenarodil a už byl na třech kontinentech. Vítej v Austrálii,“ napsal k fotografii vodní slalomář Jiří Prskavec. Na ní je se svou snoubenkou Terezou, která se už zakulacuje.

S radostnou novinkou přišel o pár dní dříve také Pavel Maslák. I sedmadvacetiletý atlet přidal na sociální sítě fotografii, na níž se chlubí se svou snoubenkou Nellou rostoucím bříškem. „Máme pro vás dobrou zprávu, čekáme malého dráčka,“ oznámil Maslák, který už maká v přípravě na novou sezonu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Máme pro vás dobrou zprávu 😊💖 čekáme malého dráčka 💕🤰🏼🐉 #dragonbaby #family #futureparents

Příspěvek sdílený Pavel Maslak (@pavelmaslak),Led 13, 2019 v 11:33 PST

Na narození dítěte se už také těší tenista Jiří Veselý, který hrál nyní na Australian Open. Avšak vypadl hned v úvodním kole, když nestačil na Američana Ryana Harrisona. Pětadvacetiletý Veselý prozradil, že se snoubenkou Denisou očekávají narození dcery už za dva měsíce.

Každým dnem se stane rodiči také atletický pár tyčkaři Jan Kudlička a Jiřina Ptáčníková. Ti už v létě prozradili, že na svět přijde holčička.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Nejkrasnější Vánoce jsou s rodinou...🎄❤️ #vanocesrodinou #megastromek #pohodickadoma #laskamoje #stale2v1

Příspěvek sdílený Jiřina Ptáčníková (@jirinaptacnikova),Pro 25, 2018 v 11:00 PST

Reklama