Hlavní obsah

Sedmiletý talent udivuje svými výkony! Roste nový Usain Bolt?

Tampa/Praha

Svými výkony šokuje svět. Roste z teprve sedmiletého klučiny nový Usain Bolt? Je to dost možné. Své soupeře nechává Rudolph Ingram na dráze daleko za sebou a ohromuje časy. Stovku zaběhl za 13,48 sekundy, přitom oficiální světový rekord sedmiletých je 13,76 s.

Foto: Sport.cz

Rudolph 'Blaze' Ingram v pouhých sedmi letech šokuje výkony na atletické dráze.

Článek

Rudolph Ingram. Jméno, které bychom si měli zapamatovat. Teprve sedmiletý hoch totiž výkony na atletické dráze ohromuje svět. Doslova. Soupeři mu nestačí a jsou daleko za ním, a odborníci kroutí jen nevěřícně hlavou a mluví o chlapcově jedinečnosti a nevídaných schopnostech.

Roste z něj nový Usain Bolt? Už to tak vypadá. Jeho časy jsou úžasné. Šedesátku Blaze, jak se Rudolphovi přezdívá, zaběhl za 8,69 s a stovku za 13,48 s. Oficiální rekord sedmiletých je 13,76 s. Rudolph se za půl roku na této trati zlepšil o 1,5 sekundy, a to s atletikou začal teprve nedávno.

Nasměřovali ho k ní až trenéři amerického fotbalu, který Rudolph hraje za Tampu Bay Ravens. Jeho otec byl z výkonů syna natolik unešený, že se s nimi pochlubil na sociálních sítích, video s jeho potomkem se okamžitě stalo hitem internetu. „Jsem pyšný na svého syna, který je pravděpodobně nejrychlejším sedmiletým dítětem na světě,“ napsal Rudolph Ingram senior.

Svého syna navíc také oceňuje za to, jak tvrdě trénuje, jak je pokorný, a že má stále úsměv na tváři. Tak se necháme překvapit, jestli talentovaný Rudolph Ingram bude právě tím, kdo jednou dokáže překonat světové rekordy na sto a dvě stě metrů fenomenálního Jamajčana Usaina Bolta.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články