Hlavní obsah

V Německu budou mít sport s diváky. Chystají tyčkařský mítink v autokině

Düsseldorf

V Německu se mohou 12. června těšit na první profesionální sportovní akci za přítomnosti diváků od zavedení přísných omezení kvůli šíření koronaviru. V autokině v Düsseldorfu se uskuteční tyčkařský mítink za účasti německé špičky včetně světového šampiona z roku 2013 Raphaela Holzdeppeho.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ilustrační foto.

Článek

Pro akci nazvanou Flight Night Düsseldorf vyroste v areálu autokina regulérní tyčkařský sektor. Fanoušci mohou soutěž, která začne v 21:45, sledovat přímo nebo na promítacím plátně. Zvuk včetně komentáře moderátora a doprovodné hudby si naladí v autorádiích. Fanoušci budou muset respektovat veškerá omezení, která za necelý měsíc budou v Německu platit.

Vedle Holzdeppeho plánují skákat i čtvrtý muž loňského mistrovství světa Bo Kanda Lita Baehre a stříbrný medailista z loňské univerziády Torben Blech.

Tyčkaři mají poměrně široké možnosti k inovativním formátům, protože sektor pro tuto disciplínu je možné postavit prakticky kdekoliv. V minulých týdnech Světová atletika uspořádala dva exhibiční "zahradní" souboje na dálku, které vyhráli Ekaterina Stefanídiová a Armand Duplantis s Renaudem Lavilleniem.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články