Hlavní obsah

Boltův soupeř Thompson se na Nový rok zranil při autohavárii

PORT OF SPAIN

Majitel stříbrné olympijské medaile z běhu na 100 metrů Richard Thompson z Trinidadu a Tobaga je od silvestrovské noci v nemocnici v metropoli Port of Spain se zraněním po autonehodě. Třiadvacetiletý sprinter havaroval po čtvrté hodině ráno při cestě z oslav příchodu nového roku v nočním klubu.

Článek

Jeho zranění podle dostupných informací médií nejsou vážná, přesto zůstal s pohmožděninami a tržnou ránou na čele hospitalizován a dostává sedativa. Thompson, který na křižovatce z vlastní viny narazil se svým vozem do jiného automobilu, prý nebyl v době havárie pod vlivem alkoholu.

V nemocnici jej už stihli navštívit ministr zdravotnictví Jerry Narace a ministr sportu Gary Hunt. "Přišel jsem, abych se ujistil, že našemu hrdinovi se dostává té nejlepší péče," řekl Narace novinářům.

S atletem, který v Pekingu prohrál jen se světovým rekordmanem Usainem Boltem z Jamajky a získal i další stříbro společně s kolegy ve štafetě, byla v autě i jeho sprinterská kolegyně Monique Cabralová. Ani zranění dvaadvacetileté atletky prý nejsou vážná, i ona ale zůstala pod dohledem nemocničních lékařů.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články