Hlavní obsah

Asi mám větší prsa, smála se Rosolová po těsném triumfu v rozběhu

Sopoty

I olympijskou vítězku ve štafetě Francenu McCororyovou nechala v rozběhu těsně za sebou. Čtyřstovkařka Denisa Rosolová vstup do halového mistrovství světa v polských Sopotech zvládla na výbornou, časem 52,37 s si vylepšila osobní maximum a do večerního semifinále čtvrtky (od 20.55) postoupila celkově šestým časem.

Foto: Kacper Pempel, Reuters

Denisa Rosolová vyhrála rozběh na halovém mistrovství světa v Sopotech.

Článek

Hladký postup, dokonce vítězství, takhle jste si rozběh představovala?

Jsem spokojená. Myslela jsem, že se v prvním kole trochu vyvezu, ale holky se to asi bály rozběhnout, tak jsem výjimečně za to vzala a sbíhala první. Pak jsem se trochu zavěsila za Američanku a řekla si, že ji zkusím předběhnout, ona ten konec trošičku vypouštěla. Vyšlo to asi o milimetry, jsem ráda. Asi mám větší prsa. (úsměv)

Sil na večerní semifinále máte dost?

První dvoustovka se mi vážně běžela lehce, akorát mi trošičku vzalo síly to dohánění na konci. Ale věřím, že tam ještě nějaké síly jsou.

Stehno vás nezlobilo?

Úplně v pořádku. Akorát při rozcvičování jsem si při abecedě podvrtla pravý kotník. Ale to bych nebyla já, aby se mi něco nestalo...

I pro semifinále máte v plánu vyrazit rychle vpřed?

Bude záležet, koho budu mít v běhu a jakou dráhu. Trošku jsem se bála rozběhu, protože jsem věděla, že tam mám Američanku, která letos běhá rychle, Němka taky a pode mnou byla holka, která má rychlejší osobák než já. Ale zvládla jsem to.

Fandění svých známých jste slyšela?

Neslyšela jsem nic. Věřím, že si ještě šetřili síly.

Jak se vám líbí sopotská Ergo Arena?

Je pěkná, malá, útulná. Škoda, že takhle nevypadá O2 arena, kde jsou ty velké stěny. Tahle hala je fakt pěkná, musím pochválit.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články