Hlavní obsah

Vousatá Hejnová a kudrnatý Maslák? Vetchý s Liškou se do haly dobývali v přestrojení

Praha

Vstupenek na halové mistrovství Evropy v atletice v Praze už mnoho nezbývá, šampionát je téměř vyprodaný. Jak se tedy do O2 Areny dostat, pokud chcete vidět nejlepší evropské atlety v akci? Trik, který v propagačním videu k šampionátu úspěšně vyzkoušeli herci Ondřej Vetchý a Pavel Liška, v reálu příliš šancí na úspěch nemá.

Halové ME v Praze: Fanoušek je součástí týmu.

 
Článek

Poslední ze série spotů „Fanoušek je součástí týmu“ pod taktovkou režiséra Okresního přeboru či Čtvrté hvězdy Jana Prušinovského na rozdíl od čtyř předchozích žádného z atletů do akce nezapojil. Herci si vystačili sami. Vetchý navlékl „maslákovské“ rukávky, Liška se nasoukal do dresu překážkářské mistryně světa a zkusili oblafnout ochranku v největší české hale, která šampionát uvítá od 5. do 8. března.

Mnoho jiných variant, jak se na atletiku dostat, už totiž nezbývá. Páteční i víkendový odpolední program je beznadějně vyprodaný, na pátek a sobotu dopoledne už je k dispozici pár vstupenek. O něco lepší je situace ve čtvrtek, kdy se uskuteční slavnostní zahájení a kvalifikace koulařů, koulařek a dálkařů.

Reklama

Související témata: