Hlavní obsah

Vědí, co si napsat i kdy mlčet. Rosolová a Helcelet si partnerskou pohodu přenesou do Číny

I kdyby snad vedro a vysoká vlhkost vyhnaly z Ptačího hnízda všechny diváky, může si být desetibojař Adam Sebastian Helcelet jistý, že minimálně jednu fanynku v hledišti při mistrovství světa bude mít i při dlouhé tyčkařské soutěži. Svoji milou Denisu Rosolovou. „Denča závodí dřív, tak mi doufám bude fandit,“ říká, a jeho partnerka přikyvuje.

Foto: Kateřina Šulová, ČTK

Desetibojař Adam Sebastian Helcelet a jeho přítelkyně překážkářka Denisa Rosolová.

Článek
Fotogalerie

Dohromady se dali teprve nedávno, mistrovství světa v Pekingu bude pro ně první soutěží, kde se představí jako partneři. „Určitě je to výhoda, budeme mít pohodu na pokoji,“ těší se.

Navzájem si jsou psychickou podporou. „Adam ví, co kdy říct a co mi napsat. Já zase vím, kdy doma třeba moc nemluvit,“ usmívá se překážkářka a partner jí za podporu děkuje. „I letos mi celou dobu věřila, že splním limit, i když já přestával věřit a byl jsem dole,“ říká Helcelet, jenž se do Pekingu po zdravotních potížích nominoval až na poslední chvíli.

Společnou mají teď i stravu, když si totiž na klinice Endala nechali udělat test na intoleranci potravin, vyšly jim podobné výsledky. „Já byla dřív bramborová, teď se na ně nemůžu podívat, najela jsem na rýži a ani nemám tolik chuť na sladké. Ale neříkám, že se netěším na týden po sezóně, kdy si budu moct dát všechno,“ usmívá se překážkářka.

Reklama

Související témata: