Hlavní obsah

Zadečky rozpálily hvězdu. Nebyla k zastavení, zářila všemi barvami

Port of Spaiín

Hvězda zářila všemi barvami a byla ve svém živlu. Nejrychlejší muž planety se na karnevalu na Trinidadu pořádně odvázal. Na párty plné twerkujících žen neodolal Usain Bolt zadečkům, které se vrtěly kolem něj a vrhl se do tance. Divoké sexy pózy rychlíka dostaly do varu a každou chvíli měnil tanečnici.

Foto: Hamish Blair, Reuters

Jamajčan Usain Bolt při nedávných závodech v Melbourne.

Článek

Byla to úžasná podívaná. Když Bolta vidíte na atletické dráze, trvá jeho představení ve sprintu na stovce sotva deset sekund. Následuje pár oslavných gestech a sprinter už se pakuje ze scény. Při karnevalové párty v Trinidadu to ale Bolt rozjel ve velkém. A bylo na co dívat.

Držitel momentálně osmi zlatých olympijských medailí tančil doslova a do písmene s houfem krásných dívek. Ty vrtěly zadečkem, twerkovaly, a Bolt s kamarády se nenechal pobízet, aby se přidal. Na párty po sobě lidé stříkali barvy, takže Bolt měl na sobě brzy modré, zelené, růžové, či třeba purpurové stříkance. To ho ale nezastavilo a vrhal se dál do víru tance. Navíc si stíhal rozpálené dívky i fotit, nebo s nimi pózoval sám.

Byl jasně hvězdou číslo 1 a dívky se předháněly, která z nich uloví žhavější snímek se známým rychlíkem. A Bolt si rozkoš neodpíral, jak dokázala řada fotek. Třicetiletý závodník se vydal na karneval do Trinidadu soukromým letadlem s partou kamarádů a všichni si akci užili.

Bolt v tu chvíli nemyslel na to, že nedávno přišel o jedno olympijské zlato ze štafety na 4x100 metrů kvůli odhalení dopingového hříšníka v jamajské štafetě. Jeho parťák se odvolal, takže je možné, že by zlato mohl získat později i zpátky.

Reklama

Související témata:
Karneval