Hlavní obsah

K vraždě basketbalisty se po devíti letech přiznala jeho žena

Memphis

K vraždě někdejšího hráče NBA Lorenzena Wrighta se se po devíti letech přiznala basketbalistova bývalá žena Sherra Wrightová-Robinsonová. Ta byla obviněna už předloni v prosinci, za vraždu prvního stupně dostane 30 let odnětí svobody. Z vraždy je obviněn i Billy Turner, který působil jako diákon v kostele, v němž pomáhala i Wrightová-Robinsonová.

Foto: Sport.cz

Někdejší hráč NBA Lorenzen Wright.

Článek

Tehdy čtyřiatřicetiletý Wright byl v červenci 2010 nalezen mrtvý v lese nedaleko Memphisu pár dní poté, co po něm bylo vyhlášeno pátrání jako po pohřešovaném. V těle měl několik střelných ran, podle policie pachatel, či pachatelé použili zbraně různých ráží.

Wright byl sedmičkou draftu z roku 1997 a v NBA odehrál za 13 sezon 778 zápasů s průměry osm bodů a 6,4 doskoku na utkání. Nastupoval za Los Angeles Clippers, Atlantu, Memphis, Sacramento a naposledy v sezoně 2008/2009 za Cleveland.

S Wrightovou byl bývalý basketbalista ženatý 13 let, měli spolu šest dětí. Rozvedli se v roce 2010 jen pár týdnů před vraždou. Wright údajně manželku fyzicky týral, ta o tom napsala i knihu.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články