Hlavní obsah

Fanoušci NBA viděli legrační scénku. Co provedla hvězda Lakers známému komikovi?

Zajímavou vsuvku viděli diváci basketbalového zápasu NBA mezi Los Angeles Lakers a Los Angeles Clippers. Hvězda domácího týmu Anthony Davis po jednom ze svých střeleckých pokusů zavrávoral a spadl do publika. K pobavení všech přitom dopadl na klín známého komika Kevina Harta, který shodou okolností přišel v kostýmu připomínajícím Santa Clause. Humorná scénka, vystřižená jak z filmu s vánoční tematikou, se stala hitem internetu.

Foto: Sport.cz

Basketbalista Anthony Davis (vpravo) a komik Kevin Hart (vlevo)

Článek

Druhá čtvrtina středečního městského derby se blížila ke svému konci. Více než dva metry vysoký basketbalista Lakers Davis se souběžně se sirénou ohlašující polovinu utkání pokusil vystřelit za tři body, jeho pokus ale skončil nezdarem a šestadvacetiletý Američan přitom navíc spadl do první řady arény Staples Center.

Na místě pro čestné hosty v tu chvíli seděla hvězda filmu Jumanji Kevin Hart. Když si Davis všiml, na kom že to vlastně sedí a že má známý komik na sobě oblečení připomínající Santa Clause, okamžitě se vžil do role a začal dělat, že pobavenému stand-up komikovi Hartovi sděluje svá vánoční přání.

Čtyřicetiletý herec, který je znám svým nízkým vzrůstem, se nejprve bavil společně s ostatními. Po chvíli už ale přítomnost o desítky centimetrů vyššího Davise nesl se značnou nelibostí. „Koukej ze mě do ***** slézt," dalo se odečíst z jeho rtů ve chvíli, kdy se do celé patálie přidal další hromotluk LeBron James.

Fanoušci začali o celém incidentu okamžitě vtipkovat na sociální síti Twitter. Objevovaly se například narážky na známý film Vánoční skřítek, ve kterém v jedné ze scén vysedává na kolegově klíně přerostlý elf Will Ferrel.

Reklama