Hlavní obsah

Na Fast Foot udeřil mráz. A byla z toho sázka

Pohoda versus dřina a mráz. První díl natáčení seriálu o běhání Fast Foot vyzněl relaxačně. Lehké popobíhání, představení, o co půjde. Ve druhém dílu už nastala dřina, která byla navíc podpořena mrazem a běháním na čas na venkovním oválu. A nechybělo ani překvapení. Odvážné překvapení.

Fast Foot, natáčení druhého dílu.Video: Sport.cz

 
Článek

Zima, všichni zabaleni v bundách, čepice, rukavice, horký čaj, promrzlé baterie zvukaře i kameramanů. To vše jako kulisa tříhodinového natáčení druhého dílu běžeckého seriálu Fast Foot v režii internetové televize Stream.cz.

Uběhnout 1500 metrů na čas. Necelé čtyři okruhy a pokusit se ze sebe vymáčknout čas alespoň trochu reprezentativní. Někteří svůj cíl splnili, a to i přes teplotu, která se zastavila na mínus pěti stupních.

Moderátor a trenér Jakub "Jacob" Bína jako vyzyvatel, hecíř. Proti němu maratónec a redaktor behani.sport.cz René Kujan. Oni jako dvě hlavní persony tohoto dílu.

A proč se nehecnout pořádně? Proč ne, jsme přece chlapi. Navíc, když je takové počasí.

Padla sázka, kdo bude lepší, kdo dříve protne cílovou pásku. Kdo prohraje, musí se v této slotě dobrovolně zbavit většiny oblečení, pelášit po oválu a takto spoře oděn uběhnout 400 metrů.

Nakonec oba odvážlivci vysvlékli svršky. René proto, že prohrál souboj na 1500 metrů o pár sekund. Jacob sice vyhrál, ale stopky mu ukázaly horší čas, než měl v době puberty.

Třetí, který běhal, vlastně spíše pobíhal za nimi, zůstal oblečen. Někdy je lepší být nejhorší, nikdo se s vámi nevsází a ostatní se perou a mrznou. A někteří k překvapení všech umí běhat i v takovém počasí... Více uvidíte ve druhém díle. To budete koukat!

FAST FOOT – ŠKOLA BĚHU vychází každou středu na www.stream.cz.

Reklama

Související témata: