Hlavní obsah

Fast Foot: Posilovna dělá hezká těla, ale i válení má svůj půvab

Praha

Vstávat a cvičit. Tento povel slyšel určitě každý z nás. Běžci ze seriálu Fast Foot nejsou výjimkou. Tělo je složité soukolí, kde vynecháním jedné části oslabujete ostatní. Proto jsme v tomto díle vyrazili do pražského parku Ladronka na venkovní mučící zařízení. Trochu železa a jeden má co dělat.

Fast Foot - venkovní posilovnaVideo: Sport.cz

 
Článek

Vedro, skoro léto, slunce se rozhodlo vyslat více štiplavých paprsků, které se pro venkovní dovádění šikne. Ale někdy i krásného bývá přehršel, obzvláště když se kotle lidských cvičících těl začnou přehřívat a síla začíná ubývat.

Pro neznalého nejde o výrazně rychlé pohyby, cviky, pokusy o posílení svalstva. Pokud ale snahu násobíte, opakujete a časová osa se protáhne do několika desítek minut, poznáte, že poležení si v trávě bez pohybu má své kouzlo a půvab.

Ležení v trávě bolelo nejméně

Do venkovního posilovacího drilu skočila čtveřice běžců. Karol se snažila nejvíce, na opačné stupnici se ocitl Kazma, který šetřil síly. Měl pravdu, nejde se stále chovat jako utržený vagón, občas je nutné zvolit vhodnou taktiku. Ta byla jasná - nepřetrénovat se. To se mu povedlo, lelkoval, co to šlo.

V tomto dílu se také představí běžci a fanoušci seriálu Fast Foot, kteří si vybojovali účast na olomouckém půlmaratónu. A zadarmo čísla nedostali. První půlka musela po vyklusání pár kilometrů předvést svoji fyzičku. A někteří se zapotili. Druhá část se dočkala jen běhání. Ale pořádného. Půlmaratón má 21 kilometrů, tak proč si nezkusit dvacet, ať je vidět, kdo na to má.

Pokud chcete vidět více fyzického drilu seriálu Fast Foot a výběr adeptů, kteří uspěli, máte šanci. Každé pondělí vychází nový díl na Stream.cz. Stačí kliknout.

Reklama

Související témata: