Hlavní obsah

Útoku psa se ubránila, pak ale zasáhla panička!

Hodně běžkyň a běžců se nerado setkává se psy. Navíc když jsou na volno, bez náhubku a jsou zuřiví a útoční. Celá tahle noční můra se vším všudy se zhmotnila jednoho rána jisté americké běžkyni v parku, kde trénovala. Psovi se ubránila, aniž by ji pokousal. Co se ale stalo potom, určitě neuhádnete!

Foto: Profimedia.cz

Když k vám běží něco takového, rychle přehodnotíte své priority.

Článek

Velký pes dostal od běžkyně zásah pepřovým sprejem, a tak vyklidil scénu. Jeho panička ovšem byla jiného názoru, a tak iniciativu svého psa převzala. Není známo, zda běžkyni pepřový sprej už došel, nebo jej nestačila použít. Jisté ale je, že útočící majitelku psa pepř zastavit nemohl.

Na stezce regionálního parku v kalifornském Oaklandu tak došlo k opravdovému boji ženy proti ženě. Majitelka psa začala běžkyni bít a následně ji i pokousala. Šokovaná běžkyně ovšem stačila ještě natočit jak útočnici, tak jejího psa na video ještě dříve, než opustili místo činu. Na těle jí zatím začaly krvácet rány.

Policie video ihned zveřejnila i s fotografií ošklivého zranění s prosbou široké veřejnosti o pomoc při identifikaci dotyčné. Mezitím soud vydal příkaz k zadržení útočnice a brzy vyšlo najevo, že zuřivý pes má ještě zuřivější paničku, 19letou známou firmu z Oaklandu. Policie jí ihned zarezervovala celu ve věznici. Její právník už stačil učinit veřejné prohlášení, že jeho klientka jednala v sebeobraně. Čelit bude obvinění z ublížení na zdraví.

Byli jste sami někdy při běhu napadeni psem?
Ano, několikrát.
26,7 %
Ano, jednou.
14,3 %
Ne, ještě nikdy.
33,6 %
Nevím, zda by se dalo mluvit o napadení, možná obtěžování.
25,4 %
Celkem hlasovalo 9032 čtenářů.

Reklama