Hlavní obsah

Výrobce kondomů chce penetrovat svět atletiky

Londýn

Výrobce latexových pomůcek pro bezstarostný život se rozhodl obšťastnit svým zbožím také svět atletiky. Ne že by chtěl každého sportovce nemilosrdně sevřít jediným kondomem velikosti dospělého muže. Jde o oděv umožňující špičkovým atletům ze sebe dostat maximum. Materiály ovšem zůstávají stejné. Takže vítejte ve světě latexové módy!

Kondomy se valí do atletiky

 
Článek

A tak se stalo, že výrobce kondomů začal experimentovat s obleky pro špičkové atlety. Začal u skokanů do dálky. SkynFeel, jak novému výrobku říkají, se inspiroval ve světě hmyzu, konkrétně u křídel vážek. Producent tvrdí, že nový obleček „minimalizuje limity lidského těla" a „poskytuje skokanovi více času ve vzduchu".

Generální manažer firmy si inovativní přístup velmi chválí a dodává: „Ve světě sportu se všichni snaží dosáhnout nějaké výhody, náskoku před ostatními. A v našem vlastním oboru byl SkynFeel revolučním materiálem. Proto jsme se rozhodli vrhnout se také do světa atletiky. Díváme se zkrátka vždy dál než jen za krabičku našich kondomů," dodává s nádechem pýchy.

Latexoví magnáti se v tomto projektu spojili s módní návrhářkou Paulinou Van Dongen, jejíž výtvory v oblasti textilních technologií už získaly značnou pozornost. „Takové experimenty mohou ukazovat další směr do budoucna. Pro mne tento projekt představuje výzvu současnému stavu, pokus o něco totálně nového, provokativně inovativního a inspirativního," dodává designérka. Informace zatím ale nehovoří o tom, zda bude oděv ‒ stejně jako kondom ‒ po použití třeba zahodit, nebo zda bude určen pro vícenásobné použití. Otázkou také zůstává, co bude na takováto „vylepšování" sportovců říkat atletická federace.

Vyběhli byste na svůj trénink v latexovém úboru?
Jasně, pokrok nezastavíš a já vždy kráčím (i běhám) s dobou.
43,6 %
Mno, nevím, možná pro nějakou zvláštní příležitost.
8,6 %
Ne, pořád bych měl/a strach, že to rupne a já poběžím nahý/á.
47,8 %
Celkem hlasovalo 2077 čtenářů.

Reklama

Související témata:
Latex
Designéři