Hlavní obsah

Opatrnost je při nočních bězích na místě. Němka byla brutálně napadena v parku

Že může být běhání velice nebezpečný sport, se nedávno přesvědčila mladá joggerka v německém Bottropu na západě země. Nechtěné setkání se skupinou neznámých mladých mužů ji málem stálo život. Náhodní kolemjdoucí ji těžce zraněnou nalezli v parku a včasný příjezd sanitky znamenal pro napadenou záchranu v poslední chvíli.

Foto: Profimedia.cz

Běhání v parku málem stálo mladou ženu život. (ilustrační foto)

Článek

Mladá jednadvacetiletá žena německé národnosti se kolem půl dvanácté v noci věnovala v městském parku v městě Bottrop v Porýní-Vestfálsku svému běžeckému koníčku a doháněla denní tréninkové penzum. Bohužel pro ni měla při běhu na uších sluchátka, takže zprvu nezaznamenala blížící se skupinu šesti až sedmi mladých mužů. Na úhybný manévr nezbyl čas.

Muži dívku k její velké hrůze obstoupili a bez jakýchkoli zábran na ni zaútočili pěstmi a kopanci. Nestačilo jim ani, když žena pod tíhou ran klesla na zem. Přinutili ji, aby opět vstala, a v brutálním útoku pokračovali. Přesný motiv skupiny není znám. Policie vylučuje jak sexuální, tak i loupežný motiv. Dívka nebyla sexuálně napadena a z několika málo jejích věcí, které měla při tréninku u sebe, se nic neztratilo.

Poté co napadená upadla do bezvědomí a přestala se hýbat, skupina mužů uprchla. Naštěstí pro dívku byla nedlouho poté objevena náhodnými kolemjdoucími, kteří těžce zraněné ženě zavolali záchranku. Policie útočníky doposud nevypátrala. K dispozici však prý má detailní popis jednoho z nich. Všichni měli být ve věku zhruba 18 let.

Reklama

Související témata: