Hlavní obsah

Kilák naruby: Když se moderátorky populární talkshow ocitnou v roli hostů svého pořadu

Praha

Kilák asi netřeba nijak zdlouhavě představovat. Všichni známe tu jednokilometrovou „talkshow v běhu“. A protože nic, co souvisí s běháním, není naší redakci cizí, vyzvali jsme pobíhavé moderátorky Báru Hlaváčkovou a Terezu Tobiášovou na další kilák. Výzvu v podobě pozvání do svého vlastního pořadu přijaly. Pražský upršený Riegráč byl svědkem této jedinečné události a zároveň naším společným atletickým oválem.

Kilák narubyVideo: Sport.cz

 
Článek

Obě sportující dámy pracují v nejrůznějších médiích a Kilák je jejich vlastní, samostatný, nezávislý projekt určený pouze pro vlny internetu. Oběťmi zvídavých moderátorek jsou nejrůznější zajímavé osobnosti Česka. Ty jsou vyzvány, aby na všechno, co bude moderátorky zajímat, odpovídaly v potu tváře.

Ne vždy probíhá všechno ideálně. Někdo nechce běhat, jiný nemůže. A tak se kilák najíždí třeba na eskalátorech nebo se jen tak v klidu odchodí. Své si už v Kiláku řekli třeba Jiří Paroubek, Pavel Novotný, J. X. Doležal, Patrik Hartl, Iva Pazderková nebo Jiří Drahoš. Kiláků je v archivu stejně jako ve vašich tréninkových denících ještě spousta. Žádný z nich ale ještě nikdy nebyl naruby. Vítejte u prvního a zároveň také posledního dílu nové série!

Reklama

Související témata: