Hlavní obsah

Shit Bandit, nechutný sportovec terorizuje Ameriku

Zdá se, že se poslední dobou v Americe rozmáhá takový nešvar: Už existuje několik mediálně velmi známých případů běžkyň a běžců, kteří se z ne zcela jasných důvodů rozhodli znepříjemňovat život celým městským čtvrtím. Tam, kde holdují svému koníčku ‒ joggingu, po sobě nemilosrdně zanechávají spoušť nechutných rozměrů. Úmyslně vykonávají svoji velkou potřebu na frekventovaných místech, aby v maximální možné míře šokovali obyvatele města. Případ pro psychiatra? Nejspíše ano, zatím jej ale řeší policie.

Foto: Profimedia.cz

Že budou muset uklízet více než po svém psovi, s tím se nechtějí smířit. (ilustrační foto)

Článek
Fotogalerie

Po Denveru a dalších amerických městech má své „kadidlo" také Little Rock v Arkansasu. Zdejšímu joggerovi se střevní indispozicí přezdívají všichni Shit Bandit. Jde o mladšího, sportovně vyhlížejícího muže, který si při svých ranních výbězích městem rozhodně nebere servítky. Případem se už zabývá policie a také média. Televizní kanál Fox16 News se incidentem obšírně zaobíral.

Vše spustila aktivita Tiffany Mattzelové, která už několikrát našla „hromadu něčeho odporného" na příjezdové cestě, případně použitým toaletním papírem vyzdobenou kliku svého auta. Kromě policie se se svým trápením svěřila také sociálním sítím a reakce jejích blízkých i vzdálenějších sousedů ji nemile překvapila: Mnoho dalších lidí mělo stejný problém jako ona. Po městě pobíhá šílenec, který to v nejlepším případě hodně přehání s hořkou minerálkou typu Šaratice. Zdá se ale, že on samotný se příliš netrápí ani svým neuspokojivým zdravotním stavem, ani svou značně rozkolísanou psychikou. A moc si nedělá ani ze vzkazů a naléhavých žádostí obyvatel města, které si začali dávat na plot, aby bandita svého nechutného řádění zanechal.

„Rozumím tomu, že se může stát nehoda," řekla Tiffany Mattzelová médiím. „Ale něco takového? To je naprosto odporné! Doufám, že ho policie rychle najde a že se najde i někdo, kdo tomuto vyšinutému muži dokáže pomoci," uzavřela jedna z postižených.

„Už dost! Porušuješ hygienické předpisy a ohrožuješ nás a naše děti. Jsou zde instalované kamery a policie posílila hlídky." I to je jeden ze vzkazů na plotech postiženého města, kolem kterých Shit Bandit také běhá. Banditu už se podařilo několikrát zachytit na kamerách, k jeho identifikaci to však dle policie přeci jen nestačí. Obyvatelům města tak zřejmě nezbude nic jiného než dotyčného chytit při činu.

Reklama