Hlavní obsah

Budete slintat! Chutnější boty jste ještě neviděli

René KujanSport.cz

Kdyby si tahle maratonka stoupla před kouzelné zrcadlo a položila onu pohádkovou otázku, kdo je v zemi zdejší i na světě nejsladší, orosené zrcadlo by se zmohlo jen na krátké přitakání: Vy, královno! Americký výrobce sportovní obuvi předvedl nečekanou a doposud nevídanou fúzi – ve spolupráci s řetězcem cukráren vypustil do světa botu, která je tak sladká, že se do ní snad doopravdy i zakousnete.

Foto: saucony.com

Tak budou v té krabici boty, nebo koblihy?

Článek
Fotogalerie

Chutnou a limitovanou novinku společnými silami uvedli v život Dunkin' Donuts a Saucony. Model Kinvara 9 je věnován nadcházejícímu maratonu v Bostonu. Ale jako by snad ještě mnohem víc byl věnován všem milovníkům sladkých hříchů. Jeho design totiž věrně napodobuje donut s malinovou polevou a posypem. Abyste opravdu okusili, co je Pavlovův reflex skutečně zač, prodávají se boty v krabici, která vypadá úplně stejně jako krabice ze známého řetězce kavárno-pekáren.

Z obuvnického pohledu jde o nejoblíbenější, odlehčený model Saucony pro běžce s neutrálním došlapem. Vaše chuťové buňky ovšem nenajdou odpočinutí ani poté, co boty z krabice vybalíte a krabici vytřídíte do odpadu – na vložce se skví lákavý kelímek kávy. A inspiraci zrnky kávy najdete při bližším pohledu i na samotném logu výrobce na svršku boty. Maratonky si můžete podle gusta dochutit třemi různými sadami tkaniček, které najdete přibalené v krabici. Prostě hříšná bota od začátku až do konce.

Pokud svůj den nejraději začínáte ranním výběhem, dobrou kávou a něčím sladkým, je pro vás tahle bota osudová. Bohužel bude omezený počet donutových kecek v prodeji pouze ve Spojených státech. Ale třeba vám je pošlou. Zbytek sportovního světa doufá, že Dunkin' Donuts nenaváže spolupráci i s dalšími výrobci. Sport by se nám v takovém případě mohl zvrhnout do úplně jiných podob...

Reklama

Související témata:
Pekárna
Cukrárna